přejdi na obsah | přejdi na menu | přejdi na oblasti | přejdi na vyhledávání

Státní úřad inspekce práce

Důležitá upozornění

Jak jste se dostali na náš web?

Zobrazit výsledky

Státní úřad inspekce práce » Pro média » Tiskové zprávy » Tiskové prohlášení ke kontrole šetření příčin a okolností smrtelného pracovního úrazu v Hamru na Jezeře

Oblastní inspektorát práce Ústeckého kraje a Libereckého kraje ukončil kontrolu šetření příčin a okolností smrtelného pracovního úrazu v provozovně likvidace nebezpečného odpadu v Hamru na Jezeře, ke kterému došlo dne 19. listopadu 2019. Kontrola byla zaměřena rovněž na dodržování pravidel bezpečnosti práce a ochrany zdraví na pracovišti. Na základě zjištění při kontrole byla společnosti Purum s.r.o., se sídlem Praha 1 – Staré Město, Národní 961/25, PSČ 110 00, IČO: 624 14 402, udělena pokuta ve výši 1 320 000 Kč za několikanásobné porušení povinností při zajišťování bezpečnosti práce a ochrany zdraví na pracovišti. Pokuta není pravomocná.

Mgr. Richard Kolibač
tiskový mluvčí SÚIP